Vitorlázórepülés Békés megye felett

Vitorlázórepülés Békés megye felett

Egyből a közepébe csapnál? Próbáld ki egy vitorlázógép első üléséből, milyen lehet egy...

22.000 Ft
Sétarepülés - Ismerd meg a repülést Miskolcon

Sétarepülés - Ismerd meg a repülést Miskolcon

Gyere és próbáld ki a hangtalan repülést a Miskolci repülőtéren.

4.000 Ft
Sétarepülés - Csendes szárnyalás Dunakeszi felett

Sétarepülés - Csendes szárnyalás Dunakeszi felett

Soha nem szeretted a zajos, benzinszagú repülőket? Akkor a vitorlázórepülést Neked...

4.500 Ft
Vitorlázó időtartam repülés vontatásból Dunakeszi felett

Vitorlázó időtartam repülés vontatásból Dunakeszi felett

Ízleld meg a repülés valódi élményét, repülj együtt a madarakkal, nézd meg Budapestet...

28.000 Ft

                                                                                                                                                                                                                                          

- sétarepülés, tandemugrás, hőlégballon, repülőnap - 

Üdvözlünk a Beszállókártya oldalán!

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, mert Magyarországon számtalan helyen tudsz levegőbe emelkedni. Sokan nem is gondolnák, hogy tőlük fél órás autóútra máris találnak egy repülőteret, de legtöbbünk számára nehéz átlátni, hogyan is lehetne egy jó kis repülős élményre szert tenni.

Bármit is szeretnél csinálni a levegőben: legyen szó vitorlázórepülésről vagy éppen egy kisgépes túráról ; tandemugrásról vagy hőlégballon repülésről, itt biztosan megtalálod, amit keresel. Nem csak magadnak tudsz oldalunkon foglalni: ha repülést ajándékoznál egy-egy barátodnak, családtagoknak, nálunk találsz majd megfelelő megoldást. Mivel sok lehetőség van, ezért most összegyűjtöttük Neked a legjobbakat erre az oldalra, ahol könnyen, egy egyszerű térképes keresővel tudod megtalálni a hozzád legközelebb eső repteret, ahol megvalósíthatod terveidet.

Ezeket az élményeket és ajándékokat most is megvásárolhatod. A fizetés is egyszerű! Az oldalon keresztül bankkártyával, utalással, de utánvéttel is rendezni tudod a számládat. Ha a fizetés sikeres volt, egy névre szóló kupont kapsz, amit hat hónapon belül fel tudsz használni az általad választott programra, de akár az is beválthatja, akit meg akartál ajándékozni. Mivel a repülés időjárás függő, ezért minden esetben arra kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az kuponon található kapcsolattartóval, hogy a szervezés is zökkenőmentes legyen. Ha a repülős élmény kiválasztása során bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket nyugodtan emailben vagy telefonon a megadott elérhetőségeken.

Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk. Legyen szó akár repülős virágszirom-szórásról egy esküvőn, transzparens-vontatásról, ejtőernyős formaugrásról, siklóernyőzésről, vagy a repülés bármilyen elképzelhetőés elképzelhetetlen módjáról: szakértőszervezőink minden igényedre találnak megfelelő megoldást.

Gyerünk!