Indulj el a pilótává válás útján!

Kezdőoldal Ajánlatok Indulj el a pilótává válás útján!

értékelés:  3.5


2 értékelés Kérdése van?

Ha még nem tudod, hogy Neked találták-e ki a repülést, akkor jöjj el velünk egy rövid felszállásra, és biztosan beleszeretsz a szárnyalásba.

Mindig vágyakozva nézted a levegőben suhanó gépeket, de soha nem volt bátorságod kipróbálni a repülést? Jöjj el hozzánk, és tegyed meg azt a lépést azon az úton, amin pilóták ezrei indultak el az elmúlt évtizedekben. Az az öt perc, amit vitorlázógépünkkel a levegőben töltesz majd ezen a programon, garantáltan egyedi élményekkel tölt majd el, és még az is lehet, hogy Téged is egy életre megfertőzi a repülés csodája.

A felszállásra a legizgalmasabb módszert, a csőrlést választottuk. Ilyenkor egy több száz lőerős aggregátor egy hosszú drótkötél segítségével úgy húzza fel a repülőt a magasba, mint a kisgyerekek a papírsárkányt. Néhány másodperc alatt több száz méteres magasságba emelkedünk, majd siklásba visszük a gépet, és halkan suhogva úszunk végig a repülőtér felett. Végül az indulási pontunktól nem messze biztonságosan földet érünk.

A vitorlázórepüléshez nem kell különösebb előkészület: ha jó idő van, akkor rendszerint megtalálsz minket a repülőtéren. Napszemüveget, sapkát és fényképezőgépet mindenképpen hozz magaddal!

Programok

Iskolakör repülése vitorlázó repülővel
Program ára: 4.000 Ft
választott program:
Rendelés