Sétarepülés - Budapest éjszakai fényárban

Kezdőoldal Ajánlatok Sétarepülés - Budapest éjszakai fényárban

értékelés:  0,0


Még nincs értékelve Kérdése van?

Jártál már éjjel a János-hegyi kilátóban? Vagy a Citadellán? Ha eljössz velünk repülni éjjel, akkor garantáltan megsokszorozhatod ezt az élményt!

Éjjel az egész világ megváltozik: az ismerős környék is számtalan újdonságot tartogat számunkra, és egy teljesen új arcát mutatja. Képzeld el, hogy mindezt a levegőben éled át. Biztosan te is nyújtogattad már a nyakad egy-egy budapesti leszállásnál, egy hosszú útról hazatérve, hogy még jobban lásd a kivilágított várost: mi teljes szépségében mutatjuk meg neked a kivilágított Budapestet.

Repülésünk Budaörsön kezdődik, ahol a pályafények lehetővé teszik a biztonságos leszállást éjjel is. Tágas és kényelmes repülőnkben hárman osztozhattok ebben a feledhetetlen élményben. Felszállás után rögtön a város felé vesszük az irányt: közelről megnézzük a Gellérthegyet, a Várat, és olyan helyeken is elrepülünk, ahonnan még biztosan nem láttad a várost. A program legalább 15 percig tart, viszont annyi élmény fog érni, hogy még napokkal a repülés után is erről mesélsz majd mindenkinek, akivel találkozol.

Nincsen más dolgod, mint előkészíteni a fényképezőgéped, és a megbeszélt időpontban kijönnöd a reptérre. Innentől már pilótánk mindenről gondoskodik, neked és utastársaidnak már csak gyönyörködnötök kell a város varázslatos fényeiben.

Programok

Cessna 172 - Budapest éjszakai fényárban 15'
Program ára: 45.000 Ft
Cessna 172 - Budapest éjszakai fényárban 20'
Program ára: 55.000 Ft
választott program:
Rendelés