Sétarepülés - Csendes szárnyalás Dunakeszi felett

Kezdőoldal Ajánlatok Sétarepülés - Csendes szárnyalás Dunakeszi felett

értékelés:  0,0


Még nincs értékelve Kérdése van?

Soha nem szeretted a zajos, benzinszagú repülőket? Akkor a vitorlázórepülést Neked találták ki!

Ismerjed meg velünk a vitorlázórepülés szépségeit. Akik már kipróbálták, mind egyetértenek abban, hogy ez a repülés legszebb, legtisztább formája. A motor nélküli kecses gép kizárólag a természet erejét felhasználva marad órákig a levegőben, és tesz meg több száz kilométeres távokat.

Ez a program ebbe a csodálatos világba nyújt betekintést. A szárnyak halk suhogása, a felszállás semmihez sem hasonlító élménye igazi kalandot kínálnak, kétüléses repülőnkből pedig páratlan kilátás nyílik a dunakanyarra, a budai hegyekre és a fővárosra is. Utasokat csak tapasztalt és türelmes oktatóink vihetnek, így Ön végig biztonságban érezheti magát repülés közben.

A felszállás során általában háromszáz méterre emelkedünk, majd 4-5 perc repülés után landolunk ismét a füvön. Ezalatt az idő alatt viszont annyi minden történik velünk, hogy Te is biztosan még egyszer fel akarsz majd szállni, hogy ismét átéljed ezt a páratlan élményt. A vitorlázórepülés időjárásfüggő sport, így rossz idő esetén sajnos nem tudsz részt venni a repülésen. Kérjük, hogy a repülőtérre indulás előtt mindenképpen konzultálj velünk, hogy azon a napon éppen repülünk-e.

Programok

Iskolakör repülése vitorlázó repülővel
Program ára: 4.500 Ft
választott program:
Rendelés