Sétarepülés - Ismerjed meg a Körösök völgyét a levegőből

Kezdőoldal Ajánlatok Sétarepülés - Ismerjed meg a Körösök völgyét a levegőből

értékelés:  0,0


Még nincs értékelve Kérdése van?

Magyarország egyik rejtett kincsesládáját ismerheted meg velünk a levegőből.

Békéscsaba repülőterén kezdődik majd az utunk, ahonnan egy igazi légi kirándulásra indulunk. Repülőgépünk egy Magyarországon is jól ismert és kedvelt típus, a Falke, aminek német tervezői egy jól használható és könnyen kezelhető túragépet alkottak meg. Kétszemélyes gépünkkel a motor erejét, vagy a napsütés energiáját felhasználva, az emelő légáramlatokat kihasználva tudunk haladni.

A Falke igen kedvelt géptípus itthon, mert nagyon stabilan repül, megbízható, motoros- és vitorlázórepülésre egyaránt alkalmas. Ha megfelelő az idő, akkor akár több száz kilométert is megtehetünk vele úgy, hogy a motorját egyszerűen kikapcsoljuk: ekkor vitorlázórepülő-üzemmódban, felhőről-felhőre haladva járjuk be a környéket. Ha viszont inkább alacsony magasságokból szeretnéd megnézni a Körösöket és az alföldi városokat, akkor a motort bekapcsolva 150-300 méteres magasságban is végig tudunk húzni a táj felett.

A harminc perces repüléshez egy napszemüvegre, egy sapkára és a fényképezőgépre lesz szükség, a többiről mi gondoskodunk. Tapasztalt pilótánk a repülőtéren várja majd, és talán azt is ki tudja majd használni, hogy a Falke utasülését is felszerelték a repülőgép irányításához szükséges összes eszközzel…

Programok

Sétarepülés a Körösök völgyében FALKE-val 30'
Program ára: 15.000 Ft
választott program:
Rendelés