Teljesítsd be álmodat! Vezess Magad egy "Helikoptert"!

Kezdőoldal Ajánlatok Teljesítsd be álmodat! Vezess Magad egy "Helikoptert"!
Sikorsky S-61 Sea King további képek

értékelés:  0,0


Még nincs értékelve Kérdése van?

A repülés szerelmesei úgy vezethetnek most helikoptert, hogy átélik egy igazi pilóta élményét nulla kockázat mellett. Sikorsky S-61 Sea King szimulátorunk az ország első helikopter szimulátora, ahol az élethű kabin mellett a NASA, a Lockheed, a Svéd Légierő és a Boeing által is használt szoftver gondoskodik a garantált élményről.

A szoftver lehetőséget ad arra, hogy gépünkkel számos szárazföldi terület mellett akár egy fúrótornyon vagy repülőgép anyahajón landoljunk. Részletgazdag táj annyira elhiteti a valóságot, hogy néhány pillanat után el is felejtjük, hogy a csak egy szimulált térben foglalunk helyet.

Aki már próbált igazi helikoptert vezetni, az tudja, hogy nem könnyű feladat összehangolni a sok irányító szervet, és repülésre bírni a szerkezetet. Ellenben az "ördög masináját" kis odafigyeléssel és gyakorlással akár egy kilenc éves gyerkőc is a levegőbe tudja emelni.

Szimulátor központunkban sok szeretettel várunk Benneteket. Legyen az esemény egy születésnap, leány- vagy legénybúcsú, esetleg egy csapatépítő tréning, garantáljuk, hogy vendégeink széles mosollyal távoznak tőlünk.

Hívd el Barátodat, Barátnődet, és ültesd be ingyen Magad mellé!

Programok

30 perces helikopter szimulátor vezetés
Program ára: 8.000 Ft
45 perces helikopter szimulátor vezetés
Program ára: 12.000 Ft
60 perces helikopter szimulátor vezetés
Program ára: 15.000 Ft
választott program:
Rendelés