Vitorlázó időtartam repülés vontatásból Dunakeszi felett

Kezdőoldal Ajánlatok Vitorlázó időtartam repülés vontatásból Dunakeszi felett
további képek

értékelés:  0,0


Még nincs értékelve Kérdése van?

Ízleld meg a repülés valódi élményét, repülj együtt a madarakkal, nézd meg Budapestet vagy a Börzsönyt a magasból!

Valamiért nem tetszik a motoros repülés? Túlságosan környezetszennyezőnek tartod? Vagy nem szereted a zajt? Esetleg az igazi repülés érdekel? Akkor neked a vitorlázórepülés való! Gyere el, és ismerd meg velünk a repülés legszebb módját, szállj hangtalanul az ország felett, együtt a madarakkal, akár több ezer méteres magasságban is.

Ezen a programon egy órás repülésre nyílik lehetőséget egy IS28B2 típusú, kétüléses vitorlázó repülőgéppel. Ez a típus rendkívül masszív, alumíniumból készült, és annyira erős, hogy még műrepülni is lehet vele. Most egy ilyen gépbe ülhetsz bele egy gyakorlott oktatóval, aki ráadásul még be is vezet majd a vitorlázórepülés rejtelmeibe. Mivel ez egy kétkormányos gép, akár azt is kipróbálhatod, hogy milyen pilóta lenne belőled.

A program időjárásfüggő, ezért mielőtt elindulnál a repülőtérre, mindképpen egyeztess velünk. A repülés útvonala az időjárás függvényében változhat, de az egyéni kéréseknek igyekszünk a legmesszebbmenőkig eleget tenni.

Vitorlázó időtartam-repüléshez meleg, napsütéses időre van szükség, hogy a meleg levegő feláramlások kialakuljanak. Az úgynevezett termikekkel általában árpilis elejétől szeptember végéig szoktunk találkozni, így kérünk, hogy ezt vedd számításba programod tervezésénél.

Programok

Vitorlázórepülés Dunakeszi környékén 60’
Program ára: 28.000 Ft
választott program:
Rendelés