Vitorlázórepülés Békés megye felett

Kezdőoldal Ajánlatok Vitorlázórepülés Békés megye felett

értékelés:  0,0


Még nincs értékelve Kérdése van?

Egyből a közepébe csapnál? Próbáld ki egy vitorlázógép első üléséből, milyen lehet egy versenyző élete!

Ha téged mindig is az igazi kihívások vonzottak, akkor ezt a programot ajánljuk neked. Tapasztalt és sikeres versenypilótánk segítségével most megtudhatod, miért szeretik annyian a repülésnek ezt a módját. A hatvan perces út alatt bejárjuk Békés megye nagyobb részét, hiszen az országnak ez a része különösen kedvező feltételeket nyújt a vitorlázórepüléshez.

Gépünket egy motoros repülőgép fogja a szükséges magasságra felvontatni, ez már magában is igen izgalmas élmény. Miután leoldottuk a vonatókötelet, és búcsút intettünk zajos barátunknak, megkezdjük az emelő légáramlatok, a termikek felkutatását. Ezek segítségével több ezer méteres magasságba emelkedünk, majd gyorsasági üzemmódba kapcsolunk, és 150-180 kilométeres sebességgel száguldunk a Föld felett. Az egy órás repülés alatt is annyi minden fog történni velünk, hogy túl gyorsan jön majd el a leszállás ideje, és csak azt sajnálhatjuk majd, hogy ilyen hamar eltelt a repülésre szánt idő. Aggodalomra viszont semmi ok: a programot bármikor meg tudjuk ismételni.

A vitorlázórepülés – így a programon való részvétel is – időjárásfüggő, ezért előzetes egyeztetés mindenképpen szükséges! Hozd magaddal napszemüveged és fényképezőgéped, és egy sapkát is, nehogy napszúrást kapj.

Programok

Vitorlázórepülés Békés megye felett 60’
Program ára: 22.000 Ft
választott program:
Rendelés