Sétarepülés - Csendes szárnyalás Dunakeszi felett

Sétarepülés - Csendes szárnyalás Dunakeszi felett

Soha nem szeretted a zajos, benzinszagú repülőket? Akkor a vitorlázórepülést Neked...

4.500 Ft
Teljesítsd be álmodat! Vezess Magad egy "Helikoptert"!

Teljesítsd be álmodat! Vezess Magad egy "Helikoptert"!

A repülés szerelmesei úgy vezethetnek most helikoptert, hogy átélik egy igazi pilóta...

8.000 Ft
Indulj el a pilótává válás útján!

Indulj el a pilótává válás útján!

Ha még nem tudod, hogy Neked találták-e ki a repülést, akkor jöjj el velünk egy rövid...

4.000 Ft
Próbáld ki a repülőgép vezetését tapasztalt oktatónkkal

Próbáld ki a repülőgép vezetését tapasztalt oktatónkkal

Kivételes lehetőséget kínálunk most! Pilótánk repülés előtt 10-20 percben elmeséli a...

Kedvezményes ár: 18.900 Ft

                                                                                                                                                                                                                                          

- sétarepülés, tandemugrás, hőlégballon, repülőnap - 

Üdvözlünk a Beszállókártya oldalán!

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, mert Magyarországon számtalan helyen tudsz levegőbe emelkedni. Sokan nem is gondolnák, hogy tőlük fél órás autóútra máris találnak egy repülőteret, de legtöbbünk számára nehéz átlátni, hogyan is lehetne egy jó kis repülős élményre szert tenni.

Bármit is szeretnél csinálni a levegőben: legyen szó vitorlázórepülésről vagy éppen egy kisgépes túráról ; tandemugrásról vagy hőlégballon repülésről, itt biztosan megtalálod, amit keresel. Nem csak magadnak tudsz oldalunkon foglalni: ha repülést ajándékoznál egy-egy barátodnak, családtagoknak, nálunk találsz majd megfelelő megoldást. Mivel sok lehetőség van, ezért most összegyűjtöttük Neked a legjobbakat erre az oldalra, ahol könnyen, egy egyszerű térképes keresővel tudod megtalálni a hozzád legközelebb eső repteret, ahol megvalósíthatod terveidet.

Ezeket az élményeket és ajándékokat most is megvásárolhatod. A fizetés is egyszerű! Az oldalon keresztül bankkártyával, utalással, de utánvéttel is rendezni tudod a számládat. Ha a fizetés sikeres volt, egy névre szóló kupont kapsz, amit hat hónapon belül fel tudsz használni az általad választott programra, de akár az is beválthatja, akit meg akartál ajándékozni. Mivel a repülés időjárás függő, ezért minden esetben arra kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az kuponon található kapcsolattartóval, hogy a szervezés is zökkenőmentes legyen. Ha a repülős élmény kiválasztása során bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket nyugodtan emailben vagy telefonon a megadott elérhetőségeken.

Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk. Legyen szó akár repülős virágszirom-szórásról egy esküvőn, transzparens-vontatásról, ejtőernyős formaugrásról, siklóernyőzésről, vagy a repülés bármilyen elképzelhetőés elképzelhetetlen módjáról: szakértőszervezőink minden igényedre találnak megfelelő megoldást.

Gyerünk!